Заливка пустот пінополіуретаном (ППУ)

Заливка пустот пінополіуретаном (ППУ)

Пропонуємо виконати заливку пустот пінополіуретаном (ППУ)

Утеплення стін заливкою пінополіуретану (ППУ)

Заливка пінополіуретану в міжстінові пустоти використовується для утеплення і зміцнення стін будинку, що будується або вже експлуатуємої будови. При будівництві будинків використовують цегляну кладку в 1,5 або 2 цегли. Згідно СНиП II-3-79, щоб забезпечити належний захист від холоду, товщина стіни повинні бути не менше 1,2 метра.

Таку кількість цегли використовувати недоцільно через навантаження на фундамент і складності монтажу, тому стіни роблять двошаровими. Зводять внутрішню і зовнішню, залишаючи між ними простір в 50 сантиметрів для вільної циркуляції повітря. Це допомагає утримувати тепло і виключити утворення конденсату. Але для повноцінного утеплення цього недостатньо. Теплоізолювати міжстінових простір рулонними або м'якими матеріалами складно. Метод заливки порожнин пінополіуретаном (ППУ) дозволяє рівномірно заповнити всі зазори всередині стін і між ними.

Утеплення трубопроводів заливкою пінополіуретану (ППУ)

Утеплення трубопроводів є важливим завданням для ефективності передачі теплової енергії і забезпечення додаткового захисту труб від зовнішніх атмосферних і механічних впливів. ППУ складається з величезної кількості закритих пір, наповнених повітрям. Після нанесення на поверхню склад переходить в пінообразний стан і покриває її рівномірним, монолітним шаром. Така технологія теплоізоляція трубопроводів допомагає ефективно зберегти температуру енергоносія, і запобігти замерзанню холодних трубопроводів.

Особливості використання пінополіуретану (ППУ) для заливки:

Після змішування компонентів А і Б пінополіуретан для заливки являє собою пластичну суміш. Після затвердіння стає щільним і жорстким, має пористу структуру. Матеріал легкий і твердий, не деформується і не ламається.

Коефіцієнт теплопровідності ППУ один з найнижчих - 0,023 Вт / м · К. Тому навіть невеликого шару в кілька сантиметрів достатньо, щоб захистити конструкцію від холоду. ППУ має високу адгезію, кріпиться до металу, скла, дерева, бетону. Проникає в пори і тріщини, заповнює їх і зберігає однорідну структуру протягом довгих років.

Назад