Гідроізоляційні роботи з улаштування і ремонт плоскої покрівлі. Maris Polymers (Греція), Pazkar (Ізраїль)

Гідроізоляційні роботи з улаштування і ремонт плоскої покрівлі. Maris Polymers (Греція), Pazkar (Ізраїль)

Покрівля, покриття, захищає будинок від негативних атмосферних впливів. Тому, дуже важливо на етапі будівництва зробити все правильно. Адже від того, на скільки якісно буде проведено монтаж системи, залежить стан обробки, устаткування і всього будинку в цілому.

Опис

Ми виконуємо роботи по всій Україні з влаштування та відновлення гідроізоляції, герметизації і утеплення пінополіуретаном на промислових спорудах та об'єктах приватного будівництва.

Для ремонту покрівлі використовуються виключно якісні матеріали сертифіковані Європейським Союзом з гарантією на 25 років, які чудово себе зарекомендували в більш ніж 50 країнах світу.

Звичайно можна скористатися вітчизняними аналогами або продуктами з країн ближнього зарубіжжя, але пам'ятайте: "скупий платить двічі".

По-перше: Вам буде необхідно кожні 2 роки переробляти роботу.

По-друге: за підсумком вітчизняна продукція коштуватиме дорожче.

По-третє: трата часу.

І в підсумку Ви будете змушені звернутися до нас.Так що вибирайте прямий шлях. Гідроізоляційні роботи з улаштування і ремонт плоскої покрівлі. Maris Polymers (Греція), Pazkar (Ізраїль)

Використовуємо для роботи:

  • Поліуретанові мастики Maris Polymers (Греція);
  • Бітумні мастики Pazkar (Ізраїль);
  • Basf (Німеччина).


    Міцні партнерські відносини з виробниками "Maris Polymers", "Pazkar" і "Basf" дозволяють враховувати всі побажання замовника, починаючи зі збору вихідних даних і закінчуючи здачею в строк готового об'єкта і облаштованого ділянки.

Характеристики

Вибір надаваних послуг Монтаж, Проектирование, Ремонт
Несуча основа Залізо-бетон, Профільований лист
Гидроизоляционные работы Гидроизоляционные работы
Назад