Теплоізоляція (утеплення) фруктосховищ, овочесховищ Харків, Україна

Теплоізоляція (утеплення) фруктосховищ, овочесховищ Харків, Україна

Теплоізоляція (утеплення) фруктосховищ, овочесховищ

Для кожного продукту існують певні вимоги щодо збереження температурного режиму. Для цих цілей необхідно використовувати спеціальне холодильне обладнання, облаштоване в приміщенні з високим опором теплопередачі огороджувальних конструкцій.

Наша фірма надає послуги в області тепломодернізації існуючих та новозбудованих будівель і споруд фруктосховищ, овочесховищ методом напилення пінополіуретану (ППУ).

Дана технологія - Теплоізоляція (утеплення) фруктосховищ, овочесховищ методом напилення пінополіуретану (ППУ) - унікальна за своїми технічними і фізичними характеристиками, і не має аналогів серед теплоізоляційних матеріалів.

Переваги теплоізоляції (утеплення) фруктосховищ, овочесховищ методом напилення пінополіуретану (ППУ)

Пінополіуретан (ППУ) - одна з найбільш ефективних технологій теплоізоляції, що виключає необхідність спеціального кріплення ізоляції. Пінополіуретан (ППУ) має найнижчий коефіцієнт теплопровідності (0,023 Вт / м × ºК) щодо інших теплоізоляційних матеріалів.

За допомогою професійного обладнання пінополіуретан (ППУ) наносять методом напилення на дерев'яні, скляні, металеві, бетонні, цегляні поверхні будь-якої конфігурації. Дана технологія дозволяє створювати монолітне покриття без єдиного стику і шва, що означає відсутність містків холоду. В результаті ви отримаєте максимальну термосбереженіе фруктосховищ, овочесховищ і зможете заощадити на енергоресурсах для збереження необхідної температури.

Плюси теплоізоляції (утеплення) фруктосховищ, овочесховищ з пінополіуретану (ППУ)

Покриття з пінополіуретану (ППУ) трудновозгораемо (клас горючості Г2-Г3), інертно до кислотних і лужних середовищ, не вимагає оновлення або ремонту протягом тривалого терміну служби. Так само дане покриття екологічно чисте і має допуск до харчової промисловості, що дозволяє, сміливо його використовувати для теплоізоляції (утеплення) фруктосховищ, овочесховищ, термоізоляції морозильних камер і теплоізоляції (утеплення) холодильних камер, овочесховищ, фруктосховищ та інших споруд

Наша фірма «Термоком ВК» завжди рада допомогти Вам у влаштуванні теплоізоляції фруктосховищ, овочесховищ, а так же складів, ангарів та інших приміщень і споруд.

Назад