Теплоізоляція (утеплення) холодильних камер, складів, ангарів

Теплоізоляція (утеплення) холодильних камер, складів, ангарів

Морозильні та холодильні камери призначені для охолодження і зберігання м'яса, риби, овочів, ягід, фруктів, різних напоїв, медичних препаратів та інших продуктів.

Теплоизоляция (утепление) холодильных камер, складів, ангарів

Для кожного продукту існують певні вимоги щодо збереження температурного режиму. Для таких цілей необхідно використовувати спеціальне холодильне обладнання, облаштоване в приміщенні з високим опором теплопередачі огороджувальних конструкцій.

Наша фірма надає послуги в області тепломодернізації існуючих та новозбудованих будівель та споруд методом напилення пінополіуретану (ППУ).

Дана технологія - Теплоізоляція (утеплення) холодильних камер методом напилення пінополіуретану (ППУ) - унікальна за своїми технічними і фізичними характеристиками, і не має аналогів серед теплоізоляційних матеріалів.

Преимущества теплоизоляции (утепление) холодильных камер методом напыления пенополиуретана (ППУ)

Пінополіуретан (ППУ) - одна з найбільш ефективних технологій теплоізоляції, що виключає необхідність спеціального кріплення ізоляції. Має найнижчий коефіцієнт теплопровідності (0,023 Вт/м׺К) щодо інших теплоізоляційних матеріалів.

За допомогою професійного обладнання пінополіуретан (ППУ) наносять методом напилення на дерев'яні, скляні, металеві, бетонні, цегляні поверхні будь-якої конфігурації. Дана технологія дозволяє створювати монолітне покриття без жодного стику і шва, що означає відсутність містків холоду. В результаті ви отримаєте максимальне термозбережение і зможете заощадити на енергоресурсах для збереження необхідної температури.

Плюсы теплоизоляции (утепление) холодильных камер из пенополиуретана (ППУ)

Покриття з пінополіуретану (ППУ) важкозаймисте (клас горючості Г2-Г3), інертно до кислотних і лужних середовищ, не вимагає оновлення або ремонту протягом тривалого терміну служби. Так само дане покриття екологічно чисте і має допуск до харчової промисловості, що дозволяє, сміливо його використовувати для термоізоляції (утеплення) холодильних камер, морозильних камер, овочесховищ, фруктосховищ та інших споруд.

Наша фірма «ТЕРМОКОМ ВК» завжди рада допомогти Вам у влаштуванні теплоізоляції морозильних і холодильних камер, так само овочесховищ, фруктосховищ, складів, ангарів та інших приміщень та споруд.

Назад