Теплоізоляція (утеплення) горищ, мансарди пінополіуретаном (ППУ)

Теплоізоляція (утеплення) горищ, мансарди пінополіуретаном (ППУ)

Пропонуємо теплоізоляцію (утеплення) горищ, мансарди пінополіуретаном (ППУ), тепло-гідроизоляцію горищ, мансарди. На утеплення є держ. ліцензія, сертифікат, дозвіл пожежної служби.

Теплоізоляція (утеплення) горищ, мансарди пінополіуретаном (ППУ)

Пінополіуретан ідеально підходить для утеплення горищ, мансарди з недостатньою теплоізоляцією. При теплоізоляції (утепленні) горищ, мансарди пінополіуретаном (ППУ), покриття горища, мансарди методом напилення пінополіуретану, економія часу порівнянно з традиційними методами, складає до 80%, а економія коштів – до 50%.

Теплоізоляція (утеплення) горищ, мансарди пінополіуретаном (ППУ) - переваги пінополіуретану як ізолятора

  • Найнижчий коефіцієнт теплопровідності (0,022 ÷ 0,03 Вт / м × ºК);
  • Низька щільність (35 ÷ 40 кг / куб.м);
  • Висока адгезійна міцність (немає необхідності в кріпильних елементах або клеї);
  • Висока акустична ізоляція;
  • Відсутність містків холоду;
  • Можливість ізоляції конструкцій будь-якої конфігурації і розмірів;
  • Довговічність покриттів (не схильні до розкладання і гниття, не руйнуються під впливом сезонних температурних коливань, атмосферних опадів, агресивної промислової атмосфери);
  • Екологічність одержуваного матеріалу (по гігієнічним нормам дозволено застосування в холодильних камерах для зберігання харчових продуктів).

Теплоізоляція (утеплення) горищ, мансарди пінополіуретаном (ППУ) - условия и сроки

Ми виконуємо утеплення горищ, мансард пінополіуретаном в максимально стислі терміни.

Матеріали, з якими ми виконуємо утеплення горищ, мансард пінополіуретаном (ППУ) поставляються з заводів Європи, є дорогими і мають малий термін зберігання. У зв'язку з цим, великі обсяги матеріалів ми поставляємо під конкретні передплачені замовлення.

Одна бригада в зміну наносить до 700 кг матеріалу (або до 20 м³ теплоізоляції), однак показники можуть бути істотно знижені при складному доступі до поверхні та / або при наявністі побічних видів робіт. Більшість замовлень на теплоізоляцію (утеплення) горищ, мансард пінополіуретаном (ППУ) виконуються в обраний замовником час. Як правило, матеріали в обсязі: теплоізоляції - менше 15 м³, гідроізоляції - менше 500 кг, завжди присутні на нашому складі і Вам не доведеться чекати поставок матеріалів.

Теплоізоляція (утеплення) горищ, мансард пінополіуретаном (ППУ) - робота з регіонами. Ми виконуємо теплоізоляцію, утеплення горищ, мансард пінополіуретаном (ППУ) по всій Україні. Виїзд за межі Харківської області при ціні договору від 50 тисяч гривень. Знижка 50% на доставку сировини і обладнання при ціні договору понад 100 тисяч гривень.

Назад